Καλωσορίσατε στο Αγρίνιο

Σας προσκαλούμε στο ξενοδοχείο ΓΑΛΑΞΙΑΣ (Galaxias Hotel) που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Αγρινίου.

Το ξενοδοχείο αποτελεί ιδανικό προορισμό για το επαγγελματικό σας ταξίδι, τις οικογενειακές σας διακοπές, μια ευκαιρία για απόδραση από την καθημερινότητα.

Η καρδιά του Αγρινίου χτυπά γύρω από το ξενοδοχείο ΓΑΛΑΞΙΑΣ, καθώς η προνομιακή τοποθεσία του ξενοδοχείου δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να επισκεφτούν το κέντρο της πόλης μέσα σε λίγα λεπτά. Απολαύστε τις αγορές σας στο κέντρο της πόλης και ανακαλύψτε τα πολυάριθμα νυχτερινά στέκια στα οποία θα διασκεδάσετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το ιδιωτικό parking κάνει τις μετακινήσεις σας πιο εύκολες και ξένοιαστες.

Το Αγρίνιο (με πληθυσμό 106.523 κατοίκους) αστικό, πολιτιστικό και οικονομικό κέντρο του νομού Αιτωλοακαρνανίας, βρίσκεται σε στρατηγική θέση καθώς απέχει λίγα χιλιόμετρα από εξαιρετικά αξιοθέατα, βυζαντινά μνημεία, μαγευτικές παραλίες. Μονοήμερες εκδρομές, δραστηριότητες μέσα στην φύση και υπέροχα μέρη για να επισκεφθείτε, είναι αυτά που σας προσφέρει η θέση “κλειδί” του ξενοδοχείου ΓΑΛΑΞΙΑΣ.

Τα δωμάτια μας

Το ξενοδοχείο ΓΑΛΑΞΙΑΣ διαθέτει 36 ευρύχωρα, άνετα και μοντέρνα δωμάτια, πλήρως εξοπλισμένα, διακοσμημένα με γούστο και εξαιρετική αισθητική τα οποία παρέχουν στους πελάτες μας όλες τις σύγχρονες ανέσεις που αρμόζουν σε ένα μοντέρνο ξενοδοχείο.